fbpx
Terug naar overzicht

Lichte staalframebouw voor elk project

31 maart 2023

Light steel frame (LSF) of lichte staalframebouw is een moderne bouwmethode waarbij lichtgewicht staalprofielen worden gebruikt om te bouwen. De techniek is gekend voor z’n snelheid, nauwkeurigheid en energie-efficiëntie, waardoor het geschikt is voor verschillende type bouwprojecten.

beSteel, het bouwen van de toekomst

Skeletbouw uit lichte staal bestaat uit koudgewalste staalprofielen die worden samengevoegd tot verschillende panelen die dan weer 2D-modules vormen. Van residentieel en commercieel, tot collectief en modulair bouwen, staalframebouw is ideaal voor elk project met complete architecturale vrijheid.

Van berekeningen, ontwerp en engineering tot productie en montage. Bij beSteel verzorgen we je totale staalframeproject. In-house, geautomatiseerd en gedigitaliseerd, en volgens de strengste richtlijnen. Zo garanderen we topkwaliteit.

Voor elke nood een gepast product

  • Fabricated: In het beSteel-atelier monteren we de staalprofielen tot volledige 2D-panelen.
  • FastWall: Staalconstructie gecombineerd met een hoogwaardige, verstevigende bekleding voor een nog sneller bouwproces. Deze 2D-panelen worden voorgemonteerd in ons atelier.

Een Belgische productielocatie die levert aan de Europese markt. Ons productiecentrum is sinds september 2018 gevestigd in Aarschot. Een geweldige locatie met enorm potentieel om te leveren in België, Nederland, Frankrijk en overzeese gebieden zoals de Caraïben.

Projecten op maat

Dankzij de veelzijdigheid van staalframestructuren, kunnen we ze makkelijk aanpassen aan elk materiaal, zoals gipsplaten, gipsverf, gevelbekleding, biologisch en niet-biologisch isolatiemateriaal. Zo voldoen we aan alle nodige bouweisen, zoals goede ventilatie en vochtbeheersing. Hieronder zie je de samenstelling van deze panelen.

muur beSteel isolatie - creatie