fbpx

Over beSteel,
een trotse lid van de BuildUp company

beSteel, uw duurzame producent voor lichte staalframe-constructies met een snelle en nauwkeurige off-site productie. Ontdek meer over ons en ons bedrijf.

Werken met beSteel betekent werken met een Belgische KMO die luistert naar jouw ideeën en die jouw bouwervaring vereenvoudigt. Bent u architect, bouwbedrijf of projectontwikkelaar? Met meer dan 9 jaar ervaring weten we precies hoe we uw staalframeproject in goede banen kunnen leiden.

Denk samen met ons na over de manier waarop we in Europa Bouwen

Wij zijn vastbesloten om een positieve impact te creëren door ons in te zetten en het verschil te maken: in het milieu voor een betere en duurzamere planeet, in de bouwindustrie en in het leven van onze partners en collega’s.

We willen de bouwsector hervormen en bouwen zoals nooit tevoren, met een nieuwe bouwmethoden (ontwerp en productie) voor efficiënte, duurzame en circulaire gebouwen.

De bouwsector, die verantwoordelijk is voor meer dan 30% van de uitstoot van broeikasgassen, moet veranderen en zichzelf opnieuw uitvinden. Om dit te bereiken zijn drie oplossingen:

 • * Het gebruik van de juiste materialen op de juiste plaats en in de juiste hoeveelheden
  * Digitaal ontwerpen
  * Maximale off-site productie
Drawing of Europe map

Eeen partnernetwerk dat reikt
van Gent tot Guadeloupe

BeSteel gelooft in het ontwikkelen van langdurige partnerschappen met zijn klanten en leveranciers. Waar u uw project ook bouwt, er staat altijd een ervaren professional klaar om u te helpen.

Vandaag omvat dit: België, Nederland, Duitsland, Frankrijk en enkele overzeese gebieden. Elke Certified Partner in ons netwerk voldoet aan een uitgebreide lijst strenge eisen.

Bent u nog op zoek naar een architect of aannemer voor uw project? Wij brengen u in contact met de juiste mensen.

Hebt u nog een vraag voor ons? Geef ons een seintje via het contactformulier en we laten u snel iets weten.

contacteer ons
 • Icons of a house
  0
  Projecten
 • Icon of the world
  0
  Landen
 • Icon of a group of people
  0
  Certified Partners

We maken deel uit van BuildUp

 • Hélène de Troostembergh
  CEO
 • We zijn er trots op dat we de spelbepalers zijn.
  We introduceren offsite constructie voor ongekende snelheid en betrouwbaarheid. Met ultramoderne materialen en een getalenteerd team. Met behulp van digitalisering brengen we onberispelijke precisie in elk ontwerp en architecturale diversiteit.

  Solliciteren