Om de verdere groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar Architecten, Bouwkundige tekenaars, Ingenieurs, een Digital Marketing Manager en Sales verantwoordelijken. Heb jij de drive?

beSteel Certified Partner Program:
omring u door experten

Bij beSteel willen we de hele wereld laten kennismaken met de voordelen van staalframebouw. Daarom laten we ons flankeren door de beste aannemers, architecten en adviseurs. Voor hen kent staalframebouw geen geheimen meer. Samen vormen ze het Certified Partner Program, uw garantie op een succesvol bouwproject in staalframe. Of u nu bouwheer of bouwprofessional bent.

Kwaliteit verzekerd

Elke Certified Partner binnen ons netwerk voldoet aan een uitgebreid lijstje van strenge vereisten. In totaal werken we samen met drie types bouwprofessionals, elk met hun eigen specialiteiten:

 • beSteel Certified Architect: u hebt nog geen architect voor uw project? Wij brengen u in contact met de aangewezen personen.
 • beSteel Certified Contractor: u hebt al concrete plannen in handen, maar nog geen aannemer om uw project uit te voeren? Wij spreken ons uitgebreid netwerk aan.
 • beSteel Certified Advisor: begeleiding op de werf voor als u bijkomende ondersteuning wenst.

België

 • De Huissmid

  Deze bouwprofessionals uit As (België) ademen staalframebouw uit. Ze sturen je graag van planning tot housewarming en staan klaar met het nodige advies voor bouwheer en professional.

 • Low Energy Invest

  Dit aannemingsbedrijf in het Belgische Langemark begeleidt de bouwheer van de grondwerken tot de uiteindelijke oplevering, steeds met oog voor natuur en energie.

 • Ferro Mundi

  Nieuwbouw, aanbouw, optopping. Deze Belgische staalframebouwer uit het Vlaamse Bonheiden kan dankzij zijn verleden als aannemer een A-tot-Z-begeleiding bieden.

 • Heppi Construct

  Projectontwikkelaar en montage bedrijf gespecialiseerd in off-site constructie en geprefabriceerde wanden. Zij zijn gelegen in Vlaams-Brabant en helpen u graag verder in het afwerken van modulaire projecten.

   

Nederland

 • Peter Hurkmans Bouw

  Een bouwbedrijf dat persoonlijke aandacht en een intensief contact met de klant hoog in het vaandel heeft staan. Omdat we vinden dat alleen in goede samenspraak tot een perfect resultaat gekomen kan worden. Meer dan 10 jaar ervaring met staalframe in Nederland.

   

Nederland

 • BAAS Architecten

  Nederlands architectenbureau in Tilburg, in handen van architecten Martijn Jansen en Roy van Hoorn. Met de focus op moderne en eigentijdse woningbouw.

   

Frankrijk

 • Steel Construction

  Deze Franse firma uit de Elzas kan al meer dan 15 jaar ervaring voorleggen in staalframebouw, van de eerste berekeningen tot de oplevering.

 • Bel Technique

  Dit jonge en dynamische team uit het Franse Angers is zowel actief in nieuwbouw als in renovaties (optoppingen) in staalframebouw.

 • Steel Frame House

  Het is met veel enthousiasme dat dit bedrijf u zal verder helpen in de staalframemontage van u toekomstige villa!

   

Guadeloupe

 • Bati’steel

  Deze bouwexpert uit Guadeloupe heeft meer dan dertig jaar ervaring op de teller en staat onder meer in voor het ontwerp en de volledige afwerking staalframehuizen.

   

Denemarken

 • Hi-Tech

  De partner die u zoek voor het ontwikkelen van projecten in Denemarken en Noorwegen. Zijn doen de volledige afwerking van uw project.

   

België

 • KMK Construction

  Bij KMK in Maldegem staat een enthousiast koppel garant om jouw project van A tot Z professioneel te begeleiden. Dit vanuit hun toewijding om het allerbeste resultaat te leveren, met ook voor de goede relatie met de klant.
 • Germany: TodaySystems

  Die TodaySystems GmbH entwickelt und setzt Ideen um – manchmal auch gegen den Mainstream.
  Die Projektidee „Steel Framing in Deutschland“ begann mit Marktstudien, spannenden Gesprächen im erfahrenen Ausland und der Prüfung moderner Bau-Komponenten. Mit ersten Gebäuden am Niederrhein haben wir es dann selbst in die Hand genommen und das Projekt in die Tat umgesetzt.

Toepassingen

Alles bekijken