fbpx
Terug naar overzicht

Zonnepanelen installeren kan eenvoudig zijn

04 mei 2023

Maak je je zorgen over stijgende energieprijzen? Dan zijn zonnepanelen ideaal, want ze transformeren de energie van de zon naar energie voor je huis.

Hoewel het een dure aankoop lijkt, zijn zonnepanelen een waardevolle langetermijninvestering voor je huis en comport. Bovendien zijn ze als zuivere energiebron een efficiënte manier om je ecologische voetafdruk te verkleinen. Nadat je de juiste vergunningen hebt en de capaciteit van de batterij hebt bepaald, volgt de installatie.

Wanneer je zonnepanelen installeert aan je huis, is het belangrijk om stil te staan bij de ondersteuning van de panelen. Staalframe is een degelijke optie: duurzaam, stevig, flexibel en licht. Het kan worden aangepast aan elk type gebouw. Wil je de panelen zelf installeren? Dan bespaart staalframe je heel wat tijd dankzij de geprefabriceerde profielen.

steel frame

Durabiliteit en flexibiliteit

Staal is een van de sterkste materialen beschikbaar in de bouw. Het kan gemakkelijk het gewicht van de zonnepanelen dragen, terwijl het licht genoeg is om zonder problemen op je huis te installeren. Staalframe is bestand tegen elk type weer zoals extreme wind, sneeuw en regen. Je staalframe blijft op z’n plek om voor lange tijd energie te genereren.

Bij beSteel weten we als geen ander dat staalframe ook architecturale vrijheid betekent. Staal kan makkelijk worden aangepast en op maat gemaakt voor elk project. Hoe uw huis ook gebouwd is, het vormt geen enkele belemmering voor het rendement van het zonnepaneel.

Langetermijnvoordelen

Staalframeconstructies hebben weinig onderhoude nodig. Zeker ons vertrouwde Belgische Magnelis®-staal bij beSteel, dat niet roest. Installatie is eenvoudig en vereist weinig arbeidskosten. Je kan het gerust zelf doen, dankzij de handige gids en how-to’s van onze ingenieurs.

Wil je graag meer weten over staalframe voor de installatie van zonnepanelen? Contacteer ons en we helpen je graag!