fbpx
Terug naar overzicht

Moeiteloos transport van staalframe

25 mei 2023

Bij beSteel geloven we in opties voor het transport van staalframe die passen bij jouw behoeften. Daarom bieden we twee manieren om de levering te regelen: je kunt ervoor kiezen om het door ons te laten doen, of je kunt het zelf regelen.

Welk transport van staalframe is de beste optie voor jouw project?

Transporting light steel frame structures from beSteel.

Flatpacked products :

Je ontvangt goed verpakte pakketten met losse montageschroeven, eindkappen en paneelschema’s, zodat de montage ter plekke soepel verloopt. We geven je ook montage-instructies met tips en trucs.

Onze staalframes worden vakkundig verpakt in platte pakketten van 1,2 m breed en 0,5 m hoog. Zo is het transport een fluitje van een cent en komen de frames in perfecte staat aan.

Deze oplossing is perfect om onze transportkosten te verlagen en je een flexibele oplossing te bieden.

 

Fabricated / FastWall 

Met de Fabricated of Fastwall producten behoudt de aannemer of het bouwbedrijf maximale vrijheid op de bouwplaats. We assembleren de staalprofielen tot 2D platen onder de beste omstandigheden in onze beSteel productiesite in België. Eenmaal op de werf kan het stalen geraamte snel en eenvoudig gerealiseerd worden.

Om je staalframe op de bouwplaats te krijgen, raden we aan een gesloten trailer te gebruiken met binnenafmetingen van 12 m x 2,4 m x 2,4 m. Wanneer de pakketten aankomen, heb je een vorkheftruck of kooilift nodig om ze te lossen. Als je hulp nodig hebt bij het transport, kunnen we je een offerte inclusief kooilift aanbieden.

​Als extra bescherming tijdens het transport raden we een Open Top container aan. Met een mobiele brug en twee hijslinten plaatsen we de pakketten zorgvuldig in de container. Zo komen je frames zeker in perfecte fabrieksstaat aan op de werf.

Transportopties op maat voor uw staalframe

Indien gewenst, leveren we de staalframes op schragen. Dit maakt het lossen easypeasy, omdat de panelen verticaal gemakkelijk toegankelijk zijn.

Geen schragen nodig? Dan kunnen wij je frames direct op de vrachtwagen leveren. Ons deskundige team zet de frames veilig vast en vervoert ze met de grootste zorg. Houd er wel rekening mee dat je voor dit transport een platform of semi-dieplader van 12 m lang nodig hebt.

Wil je graag samenwerken voor het vlotte en velige transport van je staalframe? Contacteer ons en we brengen het in orde!

 

“beSteel tip voor transport van staalframe”

Veiligheid komt op de eerste plaats, dus vergeet nooit om alle hijsbanden te gebruiken! Niet alleen voor de veiligheid, maar ook om vervorming van de panelen te voorkomen. Draag altijd een helm en geschikt schoeisel op een bouwplaats.