fbpx
Terug naar overzicht

Game-changer bouwbedrijf

05 juni 2024

Aannemers, architecten of projectontwikkelaars, dit artikel is voor jou! Ben je op zoek naar snelheid, efficiëntie en duurzaamheid? beSteel biedt als game-changer bouwbedrijf deze drie voordelen in één oplossing en nog veel meer met haar lichte staalskelet!

Ontdek waarom de staalskeletbouw van beSteel jouw eerste keuze zou moeten zijn!

Picture of a worker on a light steel frame construction site.

Waarom kiezen voor een licht stalen frame voor je toekomstige bouwprojecten?

1. Steelframe is de snelste oplossing voor uw project

Tijd is geld in onze sector. Staalframes verkorten de bouwtijd met wel 50%, waardoor u projecten sneller kunt voltooien.

De geprefabriceerde staalcomponenten arriveren kant-en-klaar voor montage, waardoor arbeid op locatie en transport tot een minimum worden beperkt. Staalframes worden niet beïnvloed door weersomstandigheden, waardoor vertragingen tot een minimum worden beperkt en een 100% tijdige levering wordt gegarandeerd.

Deze snelheid verhoogt niet alleen uw productiviteit, maar maakt ook snellere projectomzetten mogelijk, zodat u aan alle markteisen kunt voldoen.

2. Ongeëvenaarde levensduur en sterkte

Als architect, aannemer en projectontwikkelaar heb je materialen nodig die een lange levensduur en stabiliteit garanderen. Stalen frames bieden superieure sterkte, zodat uw constructies de tand des tijds doorstaan. In tegenstelling tot traditionele materialen verliest staal na verloop van tijd zijn structurele integriteit niet.

Dit betekent dat stalen frames bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en seismische activiteiten, wat jou en je klanten gemoedsrust geeft.

3. Duurzaamheid

In een tijdperk waarin duurzaamheid centraal staat, is kiezen voor staalskeletbouw een verantwoorde beslissing.

Staal is 100% recyclebaar, waardoor de impact op het milieu van je bouwprojecten afneemt. De productie van staal heeft ook een lagere uitstoot in vergelijking met andere materialen, waardoor het een milieuvriendelijke optie is.

Voor ontwikkelaars en aannemers betekent dit niet alleen bijdragen aan een groenere planeet, maar ook milieubewuste klanten en belanghebbenden aanspreken.

4. Flexibiliteit en precisie in ontwerp

Voor architecten biedt een stalen frame een grote ontwerpflexibiliteit. De hoge sterkte-gewichtsverhouding van staal maakt meer innovatieve en uitdagende ontwerpen mogelijk, waardoor je mooie en functionele constructies kunt maken.

De precisie van staal in de productie zorgt voor exacte afmetingen, waardoor fouten worden verminderd en de algehele kwaliteit van je projecten wordt verhoogd. Deze precisie is cruciaal voor uw complexe projecten waar elke millimeter telt.

 5. Kosten-effectiviteit

Hoewel de initiële investering in staal hoger kan zijn dan in traditionele materialen, zijn de kostenbesparingen op lange termijn aanzienlijk. Stalen frames vergen minder onderhoud en hebben een langere levensduur, waardoor de totale levenscycluskosten dalen.

Daarnaast zorgt de snelheid van bouwen voor lagere arbeidskosten en een snellere doorlooptijd van het project, waardoor de kostenefficiëntie nog verder toeneemt.

6. Veiligheid en brandwerendheid

Veiligheid is een topprioriteit in de bouw en staalskeletbouw blinkt uit op dit gebied.

Staal is onbrandbaar en zeer brandwerend, waardoor uw gebouwen zeer veilig zijn. Deze brandwerendheid kan leiden tot lagere verzekeringspremies en meer vertrouwen van klanten die veiligheid als prioriteit stellen bij hun projecten.

Waarom kiezen voor beSteel als game-changer bouwbedrijf?

1. Een partner voor je hele reis

Bij beSteel leveren we niet alleen materialen, we worden uw toegewijde partner. Van het eerste concept tot het eindproduct, wij begeleiden u bij elke stap. Van bekwame ingenieurs en ontwerpers tot ervaren projectmanagers, wij bieden de expertise en assistentie die nodig is om het succes van uw project te garanderen.

Onze allesomvattende aanpak zorgt ervoor dat u oplossingen op maat krijgt die voldoen aan uw specifieke behoeften, waardoor de efficiëntie en het succes van uw projecten toenemen. Kijk wie beSteel is hier.

2. Precisietechniek en gedetailleerde planning

We zijn trots op onze deskundige planning en engineering. Ons team van experts detailleert elk aspect van uw project en zorgt voor precisie en efficiëntie die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dit alles volgens Eurocodes.

3. Geavanceerde technologie en zeer nauwkeurige productie

Bij beSteel zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van lichte staalconstructies om ongeëvenaarde precisie te leveren.

Onze geavanceerde productieprocessen zorgen ervoor dat elke component met de hoogste nauwkeurigheid en betrouwbaarheid wordt vervaardigd. Onze gecontroleerde fabrieksomstandigheden zorgen ervoor dat we keer op keer een product van hoge kwaliteit leveren.

4. Engagement voor duurzaamheid

Door voor beSteel te kiezen, kiest u voor duurzame oplossingen die niet inboeten aan kwaliteit en die uw projecten in lijn brengen met de moderne milieunormen. We zetten ons in om onze impact op het milieu te minimaliseren door het gebruik van milieuvriendelijke materialen van biologische oorsprong en energie-efficiënte processen. We kunnen je helpen om de koolstofvoetafdruk van je toekomstige project te berekenen dankzij onze LCA-gegevens over staal.

5. Betrouwbare 100% tijdige levering

Wij begrijpen het belang van tijdige levering bij uw bouwprojecten.

Onze geoptimaliseerde logistieke en leveringssystemen zorgen ervoor dat uw materialen precies op het juiste moment op locatie aankomen, zodat u op schema kunt blijven. Ons offsite productieproces en droogbouwsysteem voorkomen vertragingen of weersonderbrekingen, zodat uw project vlot verloopt.

6. Netwerk van vertrouwde partners

Ons uitgebreide netwerk van vertrouwde partners omvat de beste aannemers, architecten en adviseurs. Als u een partner nodig hebt voor uw project, profiteert u met beSteel van onze sterke relaties en uitgebreide ondersteuningsnetwerk.

Bouw je volgende project met beSteel

Ontdek hoe beSteel uw visie tot leven kan brengen, met een tijdige levering en een ongeëvenaarde kwaliteit bij elke stap voor alle architecten, aannemers of projectontwikkelaars!

Neem hier contact op met ons team experts