fbpx
Terug naar overzicht

Moeiteloos transport van stalen frames

25 mei 2023

Bij beSteel geven we je graag opties die passen bij wat je nodig hebt. Daarom kan je kiezen uit twee leveringsopties – ofwel zorgen wij voor alles of je kan het ook zelf verzorgen.

Onze staalframes worden vakkundig verpakt in platte pakketten van 1,2 m breed en 0,5 m hoog. Zo is het transport een fluitje van een cent en komen de frames in perfecte staat aan.

Om je frames naar de werf te vervoeren, raden we een gesloten aanhangwagen aan met binnenafmetingen van 12m x 2,4m x 2,4m. Om de pakketten te lossen heb je een vorkheftruck of kooilift nodig. Heb je hulp nodig bij het transport? Dan bezorgen we je graag een offerte met kooilift inbegrepen.

‚ÄčAls extra bescherming tijdens het transport raden we een Open Top container aan. Met een mobiele brug en twee hijslinten plaatsen we de pakketten zorgvuldig in de container. Zo komen je frames zeker in perfecte fabrieksstaat aan op de werf.

Leveringsopties op maat

Indien gewenst, leveren we de stalen frames op schragen. Dit maakt het lossen easypeasy, omdat de panelen verticaal gemakkelijk toegankelijk zijn.

Geen schragen nodig? Dan kunnen wij je frames direct op de vrachtwagen leveren. Ons deskundige team zet de frames veilig vast en vervoert ze met de grootste zorg. Houd er wel rekening mee dat je voor dit transport een platform of semi-dieplader van 12 m lang nodig hebt.

Wil je graag samenwerken voor het vlotte en velige transport van je staalframes? Contacteer ons en we brengen het in orde!