fbpx
Terug naar overzicht

Hoe wordt een stalen frame gemaakt?

15 mei 2023

Bij beSteel doen we zoveel meer dan de productie van stalen profielen en frames. Onze designers en ingenieurs zijn betrokken vanaf dag één. Ze vertalen de plannen van de architect tot een ontwerp op maat dat rechtstreeks naar onze machines kan.

Om te beginnen werken we met koudgewalste C-profielen van hoogwaardig Magnelis®-staal. Ze vormen een krachtige dragende constructie, geschikt voor elk type bouwproject. Onze profielen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen: van 75 tot 250 mm breed en van 1 tot 2 mm dik.

De basics van staalframeproductie

STAP 1: in-house engineering en ontwerp. Van 3D-ontwerp tot 2D-panelen. Ons team zorgt voor alle structurele analyses, constructieberekeningen en engineeringtekeningen, volledig volgens Eurocodes.

STAP 2: Wij selecteren een Magnelis®-steelrol die past bij de noden van het project.

STAP 3: Productie. We laden de rollen in de machines volgens specifieke afmetingen, berekend door de experts.

STAP 4: Montage van FastWall en prefab structuren. Extreem nauwkeurige, geautomatiseerde offsite-productie en montage in de gecontroleerde werkplaats.

Light steel frame fast and reliable structures by beSteel.

Als je kiest voor staalframebouw, zorgen we bij beSteel voor nauwkeurige gewicht- en plaatsingsberekeningen van de profielen. Ons productieproces is volledig gedigitaliseerd en geautomatiseerd, met industriële precisie.

Benieuwd naar meer over LSF-montage en productie? Plan een bezoek aan onze productiehal, we tonen je graag hoe alles werkt.