fbpx
Terug naar overzicht

Virtual Reality in de bouw met Lightstyle

16 juni 2020

Vorige maand werd het Lightstyle-concept ingehuldigd. Lightstyle is gelanceerd door onze bouwpartner De Huissmid, in samenwerking met een tiental spelers uit de bouwwereld, met als doel een betaalbare bouwmethode aan te bieden.

Lightstyle, stijlvol wonen voor ieders budget.

Een veel gestelde vraag van de bouwheer “wat kunnen we zelf uitvoeren aan onze woning om te besparen op onze bouwkost?”. Bouwen kost geld, veel geld en natuurlijk wil iedereen besparen waar het kan.

Met Lightstyle bent u als bouwheer in de mogelijkheid om veel zelf uit te voeren aan uw woning. Wij leveren uw woning wind- en waterdicht af en u kan naar eigen budget en tempo de binnenzijde van uw woning afwerken. Voor de binnenafwerking leveren onze professionele Lightstyle partners op maat gemaakte doe-het-zelf pakketten voor afwerking en technieken én staan u bij met het juiste advies.

Als de droom uitkomt

Met virtual reality technologie kunnen toekomstige klanten van een Lightstyle woning door hun toekomstige woning lopen. Alles is optimaal doordacht en zonder verrassingen achteraf. U kunt door de ruimtes lopen en de volumes van uw toekomstige woning ontdekken. Door virtueel te bouwen, wordt alles optimaal doordacht zonder verrassingen achteraf. U kunt door de ruimtes lopen en de omgeving zelf beleven.

Bij het bouwen is vrijwel alles optimaal doordacht en zonder verrassingen achteraf. U kunt door de ruimtes lopen en de omgeving ontdekken.

Tijdens deze kick-off meeting werd virtual reality gebruikt om het product te promoten en de 3 kick-off modellen te presenteren:

  • DhooreVanweert monolitische beleving: De gesloten voorgevel met gebogen accent bied optimale privacy. Dit in contrast met de transparante achterzijde van de woning.
    Een gebogen en doorlopend trapvolume zorgt voor aangename passage. Woonoppervlakte: 187m² &E-peil: 30.
  • aRA tijdloos functioneel: Een zeer functionele woning met een moderne uitstraling. Er is gekozen voor een combinatie van hedendaagse gevelmaterialen. Horizontale en verticale belijning vormen een mooi contrast. Woonoppervlakte: 165m² & E-peil: 30.
  • Segers modern comfort: Twee gestapelde volumes zorgen voor dynamische architectuur. De doordachte indeling biedt veel leefcomfort, licht en ruimte. Woonoppervlakte: 189m² & E-peil: 30.

De partners

Architecten

Andere

  • De Huissmid – Een team van vriendelijke, hard werkende staalframebouwers die in geen tijd jouw droomwoning op de kaart zetten. Hun geheim? Dankzij het nieuwe bouwen zijn ze in staat om je woning niet alleen sneller te bouwen, maar als staalframebouwers zorgen ze ook voor een propere, droge werf zodat alles een stuk gestructureerder kan verlopen.
  • Slimmerbouwen.be – Slimmerbouwen.be is een nieuw concept, opgestart door Ward Hadermann. Je kan bij hen terecht voor alle technische installaties voor een woning. Zowel nieuwbouw als renovatie. Ze bieden ruime ondersteuning voor het bijplaatsen van een extra stopcontact tot het installeren van complexe ventilatie-, airco- en verwarmingssystemen.
  • beSteel – Bij beSteel geloven we volop in de toekomst van staalframebouw, een revolutionair alternatief op de traditionele bouwmethodes. Snel, licht en enorm duurzaam: uw bouwproject neemt op alle vlakken grote voorsprong.