fbpx
Terug naar overzicht

De stad van morgen zal worden gebouwd van staal

08 december 2023

Waarom is een staalframe de toekomst van de bouw?

De steden worden met de tijd drukker en drukker, en hoe dichter ze worden hoe kleiner de kans is om een huis te vinden, omdat de ruimte erg beperkt is. Dit is een van de grootste problemen waar de wereld op dit moment mee te maken heeft, en het wordt steeds complexer.

De uitdagingen op het gebied van stedelijke ontwikkeling vragen om een creatieve oplossing. Wat als we je vertellen dat we bij beSteel een oplossing hebben?

En niet zomaar een oplossing, maar een snellere, lichtere en duurzamere oplossing.

Het gebruik van geprefabriceerde staalframes is een van de meest duurzame en innovatieve alternatieven om de demografische uitdaging aan te gaan, door één of meer verdiepingen bovenop de bestaande gebouwen te bouwen.

LICHT STAALFRAMEBOUW, MET ZIJN UITZONDERLIJKE VERHOUDING TUSSEN GEWICHT EN STERKTE, IS DE ULTIEME OPLOSSING VOOR OPWAARTSE UITBREIDINGEN VAN GEBOUWEN.

Ontdek onze staalframeprojecten hier.

beSteel and ArcelorMittal Steel webinar : future of the construction is steelframe

Webinar : de kracht van staalskeletbouw

In samenwerking met ArcelorMittal Steligence zijn we tijdens ons recente webinar, op 14 november, diep ingegaan op de kracht van staalframebouw bij het optoppen van gebouwen, samen met de andere sprekers: Roel Vermeesch (KAP32), Johan Van Desse (Buildwise), Geert Bettens (ArcelorMittal Steligence) and Berten de Keyser (beSteel).

Tijdens deze webinar gingen we dieper in op de technische informatie van staalframe en waarom het de ideale oplossing is voor optoppingen.

  • Staalframes zijn het lichtste materiaal om te verhogen zonder de fundering van het gebouw te belasten.
  • Door het lichte materiaal vermindert het de CO2-voetafdruk.
  • Je kunt het ontmantelen en aan het einde van de levenscyclus opnieuw gebruiken.

We behandelen dit en nog veel meer tijdens de webinar. Daarnaast nemen we ook een praktijkvoorbeeld onder de loep waarbij we een van onze gerealiseerde projecten met tweelaagse verhoging in de stad Antwerpen (BE) laten zien. We nemen je mee achter de schermen van dit gerealiseerde project, vanaf de basis tot het indrukwekkende gebouw dat het nu is, waarbij we de uitdagingen en alle mogelijkheden bespreken.

Steel frame elevation in the city of Antwerp build with beSteel innovative solutions.

Als je geïnteresseerd bent om samen met ons dieper in de wereld van staalframe optoppingen te duiken en te luisteren naar de inzichten van de experts uit de sector, bekijk dan hieronder de volledige webinar:

En, als u contact wilt opnemen met een van onze sprekers, hieronder vindt u hun contactinformatie: