fbpx
Terug naar overzicht

Vakbeurs PREFAB 2019 in de Brabanthallen

11 oktober 2019

Begin oktober vond het eerste PREFAB event in Den Bosch (Brabanthallen) plaats; dé locatie bij uitstek om alle info omtrent off-site bouwen & verbouwen te bekomen. Niet alleen interessant voor de particulier bouwer, maar zeker ook voor de (bouw)bedrijven met oog voor de toekomst. beSteel kon hier dan ook als populair leverancier van off-site staalframe projecten niet ontbreken en nam deel als exposant.

“Veel nieuwsgierige & geïnteresseerde bezoekers passeerden de revue, met zeer uiteenlopende gesprekken tot gevolg. Gaande van een eerste kennismaking met het staalframe principe tot het uitgebreid bespreken van concrete off-site staalframe projecten. Snel, kwalitatief en duurzaam bouwen vorm(d)en hier de primaire voorwaarden, 100% compatibel met beSteel dus.” – vertelt zaakvoerder Hélène de Troostembergh

 

Iedereen wil genieten van een mooie, duurzame & energiebewuste woning, toch?
Samengevat: het was innovatief, boeiend, leuk maar vooral inspirerend. Het valt niet te ontkennen dat off-site staalframebouw in de lift zit, dit werd op PREFAB nogmaals bevestigd. De weg naar staalframe is gebaand, en beSteel kijkt er samen met zijn partners en klanten naar uit om toekomstige prefab projecten een ‘staal’ leven in te blazen. Wij zijn niet voor niets beSteel; the future of construction.

Hopelijk tot volgend jaar!

  • Beurslocatie: De Vakbeurs PREFAB in de Brabanthallen Den Bosch
  • Wanneer? 6-8 oktober 2020
  • Wat? PREFAB is een vakbeurs en kennisplatform voor professionals geïnteresseerd in industrieel en modulair bouwen en renoveren. PREFAB draagt bij aan kennisdeling en zakendoen en ondersteunt daarmee de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouwsector.
  • Voor wie? Bouwheer, projectonwikkelaar, bouwbedrijf, architect…

Vraag hier je gratis kaartjes aan voor 2020.