fbpx
Terug naar overzicht

Bouwroute: Bouwen met staalframe

23 februari 2021

Op 13 en 14 maart stelt beSteel zijn deuren open en kan u met uw (ver)bouwplannen langsgaan. Hebt u (ver)bouwplannen? Vandaag of in de toekomst? Toets je bouw- en renovatieplannen af met professionals uit de eigen streek. Zo weet je direct of je plannen haalbaar en betaalbaar zijn.

Bezoek onze staalframe kijkwoning, schrijf je hier in.

Op zoek naar meer informatie over het bouwen met staalframe of ben je gewoon nieuwsgierig? Spring dan gerust eens binnen… bij een van onze partners, en ervaar een woning in staalframe. Meer informatie over dit project op www.bouwroute.be

Over beSteel

beSteel is een Belgische KMO en al 5 jaar actief in de staalframebouw, een revolutionair alternatief op de traditionele bouwmethodes. Snel, licht en enorm duurzaam: uw bouwproject neemt op alle vlakken grote voorsprong. Onze gecertificeerde architecten, aannemers en werfadviseurs kennen onze staalframeprincipes en vormen het eerste aanspreekpunt voor de bouwheer.

Welke partners bezoeken?

De Huissmid – Limburg

Bouwplannen? De Huissmid staat voor je klaar! Maak kennis met De Huissmid. Een team van vriendelijke, hard werkende staalframebouwers die in geen tijd jouw droomwoning op de kaart zetten. Ons geheim? Dankzij onze bouwmethode zijn we in staat om je woning niet alleen sneller te bouwen, maar als staalframebouwers zorgen we ook voor een propere, droge werf zodat alles een stuk gestructureerder kan verlopen. Onze missie? Het bouwen van jouw woning vlot, gemoedelijk en professioneel laten verlopen!

 

Ferro Mundi – Antwerpen

Licht, duurzaam en flexibel, dat zijn de drie pijlers waarop de staalframebouw is geankerd. Door onze voorgemonteerde staalframes wordt de bouwtijd van je woning aanzienlijk ingekort. Bouwen met staalframe is 20% lichter. Daarom kan er op een lichte fundering gebouwd worden. De vooraf geassembleerde bouwdelen vragen minder handling en transport. Staal is voor 100% te recycleren en de milieubewuste bouwmethodes zorgen voor een duurzaam project in elke mogelijke bouwstijl.

Low Energy Invest – West Vlaanderen

Kracht en stevigheid staan centraal als je gaat (ver)bouwen. Of je nu gaat aanbouwen of je van nul begint de Staalframemethode van Low Energy Invest biedt de beste oplossing. Dankzij onze methode van staalframebouw laat dit ons toe om het bouwproces niet alleen te versnellen maar ook te vereenvoudigen. Bouw snel, praktisch en duurzaam met staalframebouw van Low Energy Invest. Gevelisolatie met crepie, steenstrips of spuitkurk.